Filters
Preferences
Zoek

Côte à l'os

€29,50 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gekookte Meesterlycke ham

Gekookte Meesterlycke ham

€18,00 per kg €18,00 per kg

Het M-brandmerk van Meesterlyck is sinds 1992 het vertrouwde symbool voor pure en vooral lekkere kookham. Meesterlycke ham staat voor superieure kwaliteit, en dat proef je.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€11,00 per kg €11,00 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensgehakt

Afbeelding van Préparé

Préparé

€12,00 per kg €12,00 per kg

Préparé bereid volgens eigen recept.Een mengeling van kalfs- en varkensvlees.

Afbeelding van Flandrien light jong

Flandrien light jong

€20,49 per kg €20,49 per kg

Jonge Jeunesse heeft 6 weken gerijpt op houten planken. Dit resulteert in een zachte, smeuïge light-kaas met verlaagd vet- en zoutgehalte.

Afbeelding van Flandrien jong

Flandrien jong

€13,78 per kg €13,78 per kg

Flandrien jong rijpt 6 weken op houten planken. Dan pas is deze zachte, romige kaas optimaal om geproefd te worden.