Filters
Preferences
Zoek

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

This product has a minimum quantity of 100
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Q-Linair gehakt

Q-Linair gehakt

€13,00 per kg €13,00 per kg

specialiteit van het huis bereid met ajuintjes.

Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€11,90 per kg €11,90 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Hespeworst zonder look

Hespeworst zonder look

€13,81 per kg €13,81 per kg

Deze charcuterieworst op basis van varkensvlees en spek is herkenbaar aan zijn rode steriele darm waarin het gekookte vlees opgevuld wordt.

Afbeelding van Gemengd gehakt (varken,rund)

Gemengd gehakt (varken,rund)

€9,80 per kg €9,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Filet d'Anvers

Filet d'Anvers

€27,90 per kg €27,90 per kg

Typisch voor Filet d'Anvers of gezouten rundsfilet is dat men gebruikmaakt van de spier van het muisstuk, een zeer mager, maar ook vrij taai stuk vlees. Het vlees wordt gepekeld, gerijpt en ten slotte gerookt.