Filters
Preferences
Zoek

Boomstammetjes

€1,50 per stuk

Gehaktstaaf of -rol (varken/kalf ) gevuld met ham en kaas met een laagje paneermeel en afgewerkt aan de uiteinden met gedroogde peterselie.

0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalfsworst

Kalfsworst

€11,50 per kg €11,50 per kg

Worst bereid met vers kalfgehakt.

Afbeelding van Américain

Américain

€12,95 per kg €12,95 per kg

100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€11,00 per kg €11,00 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensgehakt

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kalkoenfilet

Kalkoenfilet

€12,57 per kg €12,57 per kg

100 % zuivere kalkoenfilet met sappige beet.