Filters
Preferences
Zoek

Cordon bleu

€13,88 per kg

Opengesneden filetlapje van het varken, gevuld met ham en kaas en omhuld met paneermeel.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Q-Linair gehakt

Q-Linair gehakt

€13,00 per kg €13,00 per kg

specialiteit van het huis bereid met ajuintjes.

Afbeelding van Hespeworst zonder look

Hespeworst zonder look

€13,81 per kg €13,81 per kg

Deze charcuterieworst op basis van varkensvlees en spek is herkenbaar aan zijn rode steriele darm waarin het gekookte vlees opgevuld wordt.

Afbeelding van Gemengd gehakt (varken,rund)

Gemengd gehakt (varken,rund)

€9,80 per kg €9,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Krabsalade

Krabsalade

€15,38 per kg €15,38 per kg

Salade voor op de boterham op basis van krab.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.