Filters
Preferences
Zoek

Hollandse schijf

€1,30 per stuk

Bereid gehakt.

0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Gemengd gehakt (varken,rund)

Gemengd gehakt (varken,rund)

€9,80 per kg €9,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Worst de Provence

Worst de Provence

€10,50 per kg €10,50 per kg

Worst met kruiden.

Afbeelding van Pain de Strasbourg

Pain de Strasbourg

€12,57 per kg €12,57 per kg

Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typische Strasbourgvorm.

Afbeelding van Lunchworst

Lunchworst

€11,10 per kg €11,10 per kg

De gekookte worst van zuiver grof gemalen varkensvlees wordt afgevuld in een steriele, plastic darm. De lunchworst beschikt over een lichtgerookt accent dat zorgt voor een aangename afsmaak. Het vlees heeft een zachte kruiding en is lang houdbaar.