Zachte Franse smeltkaas naar aloud recept uit 1921.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Versneden en gekruid kippenvlees.
Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.
specialiteit van het huis bereid met ajuintjes.
Harde kaas met krachtige smaak en intense smaak. Door een lang rijpingsproces tot 12 maanden verkrijgt de kaas een volle en complexe smaak.