Filters
Preferences
Zoek

La vache qui rit

€4,30 per stuk

Zachte Franse smeltkaas naar aloud recept uit 1921.

0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€11,90 per kg €11,90 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Emmental gemalen

Emmental gemalen

€16,50 per kg €16,50 per kg

Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.

Afbeelding van Q-Linair gehakt

Q-Linair gehakt

€13,00 per kg €13,00 per kg

specialiteit van het huis bereid met ajuintjes.

Afbeelding van Flandrien Oud

Flandrien Oud

€22,50 per kg €22,50 per kg

Harde kaas met krachtige smaak en intense smaak. Door een lang rijpingsproces tot 12 maanden verkrijgt de kaas een volle en complexe smaak.