Filters
Preferences
Zoek

Vogels zonder kop

€1,65 per stuk

Gehaktbereiding omwikkeld met een lapje vlees.

0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Hespeworst zonder look

Hespeworst zonder look

€13,81 per kg €13,81 per kg

Deze charcuterieworst op basis van varkensvlees en spek is herkenbaar aan zijn rode steriele darm waarin het gekookte vlees opgevuld wordt.

Afbeelding van Krabsalade

Krabsalade

€15,38 per kg €15,38 per kg

Salade voor op de boterham op basis van krab.

Afbeelding van Q-Linair gehakt

Q-Linair gehakt

€13,00 per kg €13,00 per kg

specialiteit van het huis bereid met ajuintjes.

Afbeelding van Runds stoofvlees

Runds stoofvlees

€12,50 per kg €12,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.