Een kippenbil is een hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. De kippenbout is zowel geschikt om te bakken in de pan, op de barbecue als om te koken: kippenbouillon, ragout of waterzooi met kip. De bout kan tussen het gewricht versneden worden in een boven- en een onderbout.
100 % zuivere kalkoenfilet met sappige beet.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Versneden en gekruid kippenvlees.
Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.
Lekker stuk varkensgebraad<.p>